Týdenní menu
19.2. - 23.2.

  polévka hlavní jídlo
pondělí 19.2. Brokolicová Kuřecí plátek s kukuřicí, nivová omáčka, hranolky . (109.-Kč)
úterý 20.2. Pórková s bramborem Vepřové nudličky na žampionech, rýže. (109,-Kč)
středa 21.2. Vývar s kroupami Lasagne se špenátem a kuřecím masem. (105,-Kč)
čtvrtek 22.2. Frankfurtská Vepřové trhané maso v bulce, česnekový dresing. (109,-Kč)
pátek 23.2. Čočková Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, tatarská omáčka. (105.-Kč)

Pro zajištění dostatečného množství porcí hotových jídel přijímáme objednávky den předem na telefonu 519 325 801 po 10. hodině – děkujeme.

Doporučujeme také naši stylovou
mexickou restauraci

webdesign by SYNAPSE5.COM