Používáním tohoto webu souhlasíte s tím, že k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam používají soubory cookie. Více informací
Týdenní menu
20.1. - 24.1.

  polévka hlavní jídlo
pondělí 20.1. Česneková Kuřecí steak s čedarovou omáčkou, americké brambory.(125,-Kč)
úterý 21.1. Rajská s rýží Masový špíz, hranolky, tatarská omáčka.(129,-Kč)
středa 22.1. Gulášová Kroupové rizoto s grilovanou panenkou.(135,-Kč)
čtvrtek 23.1. Vývar s nudlemi a zeleninou Chilli con carne, pečené brambory .(145,-Kč)
pátek 24.1. Bramborový krém Kuřecí "GORDON BLUE", bramborová kaše.(135,-Kč)

Pro zajištění dostatečného množství porcí hotových jídel přijímáme objednávky den předem na telefonu 519 325 801 po 10. hodině – děkujeme.

Doporučujeme také naši stylovou
mexickou restauraci

webdesign by SYNAPSE5.COM